Audit SEO

personalizat, complet si complex, la un pret excelent!

Continutul original, care contine cuvintele cautate de utilizatori, un site bine construit, fara probleme tehnice si backlinkurile de calitate sunt stalpii de baza ai strategiei SEO.

Asigura-te ca site-ul tau este pe placul motorului de cautare Google!

In ce consta auditul SEO?

  • Vom identifica factorii care impiedica indexarea corecta a site-ului si evolutia site-ului in clasamentul Google (pagini de eroare, redirectionari incorect implementate, duplicate content, continut ascuns, continut inaccesibil motoarelor de cautare…etc.)
  • Recomandari SEO on-page pentru intregul site (meta tag-uri, continut, imagini, linking intern…etc.).Sfaturi si recomandari practice, bazate pe metodologia Google si pe experienta noastra. Optimizari model, gata de implementat.
  • Analiza backlinkurilor existente si recomandari in consecinta. Informatii teoretice si practice despre backlinkuri si despre strategia de linkbuilding: avantajele backlinkurilor; metode de obtinere backlinkuri; cum sa faci diferenta intre un backlink irelevant, spammy, si unul de calitate, agreat de Google; cum sa eviti penalizarea Google. Iti vom explica cum sa planifici o campanie de linkbuilding.

Audit SEO personalizat, complet si complex

Auditul SEO al site-ului tau nu se realizeaza prin intermediul unui software care genereaza instant un raport standard. Auditul SEO se va realiza manual, pe baza cunostintelor si experientei expertului nostru SEO. Desigur, atunci cand analizam un site, ne folosim de multiple unelte de analiza, dar totul este interpretat prin prisma experientei si explicat pe intelesul tuturor.

Auditul SEO este complet, cuprinzand detalii despre problemele identificate, cauzele si solutiile ce se pot aplica.

In plus, dupa ce ai avut ocazia de a revizui raportul, iti vom oferi consultanta prin email /telefon, pentru a-ti raspunde la eventualele nelamuriri.

Cat costa?

In medie, pretul unui Audit SEO pentru un site de prezentare : 800 Ron ***

In medie, pretul unui Audit SEO pentru un magazin online : 1500 Ron ***

***Contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata ! ***

Cine realizeaza auditul SEO?

Auditul SEO va fi realizat de un expert SEO cu 15 ani experienta, care a optimizat sute de site-uri de prezentare si magazine online, din domenii variate de activitate. Specialistul nostru SEO, are experienta atat in cadrul unor companii specializate in marketing online, lidere pe piata din Franta si Romania, cat si ca specialist SEO liber-profesionist.

Comanda chiar acum un AUDIT SEO personalizat pentru site-ul tau !