Servicii

Search Engine Optimization

Servicii SEO 

SEO on-site si off-site. Pe termen lung sau scurt. Campania SEO poate cuprinde: strategii de cuvinte cheie, audit SEO lunar, realizare si implementare optimizari on-site, redactare si publicare advertoriale si comunicate de presa, rapoarte de pozitionare a cuvintelor cheie, monitorizare evolutie si trafic, raport de activitate lunar. Expertul nostru in SEO are o experienta de 13 ani in domeniu.

Audit SEO

Analizam factorii blocanti, livram optimizarile on-site, analizam backlinkurile existente si te invatam cum sa obtii backlinkuri de calitate. Platesti one-time, beneficiezi de un site care iti aduce rezultate pe termen lung. Realizam audite SEO de calitate, complete si complexe, nu asa-zisele audite SEO realizate cu diverse aplicatii. Oferim consultanta in timpul si dupa implementarea recomandarilor.

Consultanta Creare / Migrare site

Consultanta SEO creare site de prezentare / magazin online (ce platforma sa alegi, ce sa ii ceri programatorului, cum sa te asiguri ca ai un site seo-friendly). Consultanta SEO migrare site de pe o plaforma pe alta (recomandari pentru programatori, audit SEO inainte si dupa, pozitionare site inainte si dupa etc.).

Cursuri SEO practice

Vrei sa inveti SEO de la A la Z? Sustinem cursuri SEO online, prin Skype si cursuri SEO la sediul firmei tale, in Bucuresti. Cursurile SEO pentru incepatori si intermediari sunt practice si personalizate. Vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes, cu un site optimizat on-page si o strategie de link building clar definita.

Optimizarea ratei de conversie

Vrei sa vinzi mai mult online? Sa primesti mai multe cereri de oferta? Sa ai mai multi abonati la newsletter? Optimizarea ratei de conversie este stiinta si arta de a transforma un procent cat mai mare de vizitatori ai site-ului tau in clienti sau abonati. Valorifica traficul pe care site-ul tau il are deja!