Lansare oseom.ro

„La inceput a fost cuvantul. Apoi noi l-am optimizat pentru site-ul tau.”

Astazi, 13 August 2014, s-a lansat site-ul oseom.ro.

Ca urmare a infiintarii firmei oSEOm Media Srl-D, echipa care se afla de ani de zile in spatele site-ului www.blog-seo.ro, lanseaza oseom.ro – site de prezentare a companiei, a serviciilor si a portofoliului companiei.

DE CE OSEOM? Pentru ca afacerea ta are nevoie de UN SITE si de PROMOVARE ca de aer!

FA-TI UN WEBSITE, daca nu ai unul! 60% din potentialii clienti vin din mediul online, ceea ce se traduce intr-o cifra direct proportionala la nivelul vanzarilor!

RIDICA-L IN MOTOARELE DE CAUTARE! Ai deja un site? E bine, dar nu e suficient. Cand cineva cauta pe Google „pantofi”, de exemplu, si cand site-ul tau asta vinde, atunci trebuie sa faci cumva ca site-ul sa apara printre primele afisate de Google. Afacerea ta POATE CASTIGA 40-50% CLIENTI NOI ZILNIC daca ne lasi sa te ajutam sa ti-l promovam!

NU UITA: 60% dintre cumparaturile efectuate in Romania, online sau offline, au inceput cu o cautare pe Google. Acest procent se imparte intre sectorul IT, pachetele de vacanta, vanzarea de produse cosmetice, carti si produse pentru sanatate. Peste 9 milioane de romani au acces la Internet, exista peste 7 milioane de conturi pe Facebook!

Nu stii sa faci toate astea profesionist sau poate nu ai timp? Infiintata in mai 2014, dar cu o experienta de ani de zile in web development si marketing online, OSEOM te poate ajuta, oriunde ai fi in tara, sa-ti cresti cifra de afaceri, propunandu-ti servicii web complete. Transparenta, corectitudinea si profesionalismul sunt de ani de zile cuvintele de ordine pentru noi. Credinta noastra in calitate si rezultate, la preturi decente, am dovedit-o in nenumate randuri fata de clientii nostri, care au revenit si ne-au recomandat de fiecare data mai departe.

Cum lucram?

Calitate.
Punctualitate.
Strategii relevante.
Transparenta.
Rapoarte de activitate.
Creativitate.

Obiective campanii online.

Cresterea traficului pe site prin actiuni de SEO, Adwords, Social Media, PR online.
Cresterea ratei de conversie (vanzari, cereri de oferta, abonari..etc).
ROI (return on investment): investitia isi atinge obiectivele, recuperand costurile investite.
Brand awareness.

Fapte, nu vorbe!

Povestile de succes demonstreaza ca OSEOM nu se rezuma la vorbe, ci indeplineste obiectivele clientilor. Rezultatele, Transparenta, Corectitudinea si Profesionalismul echipei OSEOM ne-au recomandat de fiecare data.

Preturi corecte.

Reusim sa pastram preturi concurentiale datorita faptului ca ne axam pe calitate, si nu pe cantitate, datorita site-urilor si revistelor online pe care le-am construit de-a lungul anilor, datorita parteneriatelor de incredere, datorita experientei (stim exact ce, cum, unde si cand sa actionam).

Respect si incredere.

Ne plac oamenii cu idei, ne plac antreprenorii si ne place sa ii ajutam sa inteleaga si sa stapaneasca strategiile, tehnicile si uneltele marketingului online. Mai mult decat atat, ne respectam clientii si ii apreciem. Pentru noi, nu esti doar o cifra intr-un excel! Poti avea incredere in noi!

Oriunde, oricand, online.

Unul dintre marile beneficii ale Internetului este ca permite o comunicare eficienta, indiferent de locul in care te afli. Daca locuiesti in Bucuresti sau in Calarasi, ne putem intalni oricand la o cafea, dar sa stii ca am comunicat si colaborat eficient si fara probleme cu clienti din Craiova, Brasov, Oradea, Cluj…s.a.m.d. Nu ezita sa ne contactezi !