CURS SEO PRACTIC, 1 la 1, Online

Devino Specialist SEO!

Curs SEO Online, live, prin Zoom /Meet. Curs SEO 1 to 1. Probabil Cel mai Practic Curs SEO din Romania! Dedicat celor care vor sa devina Specialisti SEO sau Experti SEO.

O meserie de viitor: Specialist SEO. Invata sa optimizezi si sa promovezi site-uri!

Curs SEO desfasurat online, via Zoom / Meet. Platformele au optiunea “screen sharing” / “partajarea ecranelor”, ceea ce usureaza colaborarea. Poti vedea in timp real ce face celalalt pe calculator – ce site, document sau fotografie deschide, ce lucreaza efectiv.

Cursul SEO nu numai ca este PERSONALIZAT, ci si cat se poate de PRACTIC. De fapt, cel mai bun termen pentru a-l descrie ar fi cel de WORKSHOP + MENTORAT

Vom optimiza site-uri pe loc pentru a exemplifica teoria (primita in prealabil, ca sa nu pierdem timp pretios pe banii tai). Vei primi teme pentru acasa de la o intalnire la alta si le vom corecta impreuna. Vei primi templateuri dupa care sa lucrezi si sa iti planifici actiunile SEO on-site si off-site. Iti voi prezenta ce actiuni eficiente si ce scurtaturi am descoperit de-a lungul timpului, optimizand sute de site-uri de prezentare si magazine online.

La sfarsitul cursului vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes pentru clientii tai.  

Ce-ar putea cuprinde un curs SEO practic:

☑️Elementele de baza in SEO si Strategii SEO on-page: cum sa elaborezi o strategie de cuvinte cheie ca la carte;  cum sa optimizezi textele si descrierile existente prin integrarea cuvintelor cheie, pentru a fi atat pe placul Google, cat si al potentialilor clienti;  cum sa creezi noi texte optimizate / articole optimizate pentru a profita de noi oportunitati de trafic/vanzare; cum sa adaptezi sau sa creezi o structura eficienta a site-ului, etc. Implementam o parte din modificari si optimizari live, restul ramanand ca tema pentru urmatoarea intalnire.

☑️Strategii SEO off-page/ Promovarea Online sau LinkBuilding: unde si cum sa promovezi online afacerile clientilor tai; cum identifici cele mai bune surse de backlinkuri (linkuri de pe alte site-uri catre site-ul promovat); cum sa elaborezi o strategie de linkbuilding pentru rezultate rapide (urcarea site-ului cat mai sus in Google la cautari cheie relevante); cum sa eviti penalizarea manuala sau automata a site-ului sau ce reguli sa respecti pentru o strategie de linkbuilding eficienta; cum sa obtii vizite si vanzari prin linkbuilding (traficul referral din Analytics). 

☑️Optimizarea tehnica a site-ului de la A la Z: cum sa facilitezi indexarea rapida a modificarilor realizate in site; cum sa previi blocaje in indexare si ranking; cum, aparent, o simpla modificare a programatorului sau a administratorului site-ului poate duce la pierderi masive de trafic si vanzari; ce instrumente gratuite si cu plata sa folosesti pentru a analiza periodic website-urile din punct de vedere tehnic. Facem mare parte din modificari live si primesti si teme pentru acasa.

☑️Studii de Caz, Teste, Teme, Discutii libere.

Numar maxim de participanti recomandat: 2, din aceeasi echipa.

Care sunt avantajele acestui format de Curs SEO?

✅Este axat 100% pe practica. Este mai degraba workshop + mentorat. Inveti facand efectiv SEO. Si te pot sustine si ulterior cand ai clienti pe SEO. Totul este practic, pentru ca tu sa intelegi cu adevarat ce trebuie sa faci pentru a urca site-urile clientilor in prima pagina pe Google.ro. Workshopul SEO presupune implicarea ta activa prin exercitii, teme si evaluari. “Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate îmi voi aduce aminte, implica-ma si voi întelege!” (Confucius).

Este dedicat celor care vor sa devina Specialisti SEO. Vom aborda aspectele care te intereseaza. In cadrul cursurilor SEO clasice, atentia trainerului este distribuita catre mai multi cursanti, acesta nereusind sa raspunda la toate intrebarile sau sa dea exemple practice pentru toti cursantii. De asemenea, am observat ca in cazul cursurilor SEO clasice bagajul de cunostinte al participantilor difera destul de mult  – unii sunt incepatori si vor sa afle cat mai multe, acaparand discutia, altii se situeaza la un nivel intermediar si se plictisesc. Workshopul nostru este personalizat pentru cei care vor sa faca din SEO o meserie.

Nu implica un numar mare de ore. Asta pentru ca vei primi teoria in prealabil sau o poti cauta si singur. Este important sa o intelegi, sa ai ocazia sa pui intrebari lamuritoare. De asemenea, numarul de ore variaza in functie de obiectivele tale si de cunostintele tale. Daca, de exemplu, stapanesti destul de bine tot ce tine de optimizarea on-site, dar ai multe nelamuriri in privinta strategiei de linkbuilding, ne vom axa in mare parte pe acest aspect. Orientativ, in functie de cunostinte sau de nivelul dorit, undeva in intervalul 4 – 8 h.

Cursul SEO, desfasurat online, este o modalitate simpla si comoda de a invata SEO. Nu trebuie sa iti sacrifici un weekend sau sa pierzi cateva ore in trafic. Iti vei putea stabili un orar si o frecventa optima de sedinte de curs. Platformele au optiunea “screen sharing” / “partajarea ecranelor”, care usureaza colaborarea. Poti vedea in timp real ce face celalalt pe calculator – ce site, document sau fotografie deschide, ce lucreaza efectiv.

Nu exista “secrete ale meseriei” pe care sa le tin pentru mine. Din contra, acestea sunt incluse in pret.

Cat costa?

➡️200 lei ora de workshop/mentorat SEO cu 1 participant.

➡️350 lei ora de workshop SEO/mentorat cu 2 participanti (facand parte din aceeasi echipa).

➡️Durata: in functie de cunostinte sau de nivelul dorit,  undeva in intervalul 4 – 8 h de curs. 

➡️Se achita 3 – 4h in avans.

Cine sustine cursul SEO?

Cursul este sustinut de experta noastra in SEO, Alina Orel, care are o experienta de 15 ani ca specialist SEO si de 2 ani ca trainer SEO & E-commerce.

  • 15 ani experienta in SEO si Marketing Online.
  • peste 400 site-uri optimizate. Site-uri de prezentare si magazine online din Franta si din Romania, din domenii variate de activitate.
  • 3 companii de Marketing Online, lidere pe piata din Franta si Romania, in care am lucrat.
  • Abilitati & Expertiza: SEO (avansat), SEO Copywriting (avansat), E-commerce (mediu), Usability&Conversion (mediu), Blogging (avansat), Google Ads Search (mediu), WordPress – administrare (avansat), Creare site-uri in Wp (mediu), Social Media (mediu).
 

Testimoniale

“ “Alina, pe langa faptul ca este o persoana comunicativa si dedicata profesiei, este un trainer excelent. Nu are nici o problema in a le explica cursantilor anumite lucruri pana ce se asigura ca acestia au inteles despre ce este vorba. Foloseste un limbaj accesibil, pe intelesul oricui, ofera exemple relevante intalnite de-a lungul carierei si are cunostinte solide de SEO. O recomand cu multa caldura oricarei persoane ce doreste sa aprofundeze acest domeniu.”
“Alina has built a strong (and deserved) reputation as someone with vision in world of SEO – someone who gets things done! I have no hesitation in recommending Alina and know that she will always give the best results”
“Excelent. Sarbatorim cam 10 ani de conlucrare pe partea de SEO, Web Development, Web Projects. Avem clienti comuni, ne-am intersectat prin alti clienti iar conlucrarea noastre da roade excelente.”