Search Engine Optimization

Servicii SEO pe termen lung

SEO on-site si off-site. Campania SEO cuprinde: strategii de cuvinte cheie, audit SEO lunar, realizare si implementare optimizari on-site, redactare si publicare advertoriale si comunicate de presa, rapoarte de pozitionare a cuvintelor cheie, monitorizare evolutie si trafic, raport de activitate lunar. Expertul nostru in SEO are o experienta de 12 ani in domeniu.

Audit SEO

Analizam factorii blocanti, livram optimizarile on-site, analizam backlinkurile existente si te invatam cum sa obtii backlinkuri de calitate. Platesti one-time, beneficiezi de un site care iti aduce rezultate pe termen lung. Realizam audite SEO de calitate, complete si complexe, nu asa-zisele audite SEO realizate cu diverse aplicatii. Oferim consultanta in timpul si dupa implementarea recomandarilor.

Campanii Adwords

Google AdWords reprezinta una dintre modalitatile de promovare online care pot aduce venituri semnificative daca sunt folosite eficient. Obtii trafic instant si cresti vanzarile. Realizam campanii Adwords Search, Display si Remarketing. Specialistul nostru in Adwords are o experienta de 11 ani in domeniu.

Consultanta Creare / Migrare site

Consultanta SEO creare site de prezentare / magazin online (ce platforma sa alegi, ce sa ii ceri programatorului, cum sa te asiguri ca ai un site seo-friendly). Consultanta SEO migrare site de pe o plaforma pe alta (recomandari pentru programatori, audit SEO inainte si dupa, pozitionare site inainte si dupa etc.).

Cursuri SEO practice

Vrei sa inveti SEO de la A la Z? Sustinem cursuri SEO online, prin Skype si cursuri SEO la sediul firmei tale, in Bucuresti. Cursurile SEO pentru incepatori si intermediari sunt practice si personalizate. Vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes, cu un site optimizat on-page si o strategie de link building clar definita.

Optimizarea ratei de conversie

Vrei sa vinzi mai mult online? Sa primesti mai multe cereri de oferta? Sa ai mai multi abonati la newsletter? Optimizarea ratei de conversie este stiinta si arta de a transforma un procent cat mai mare de vizitatori ai site-ului tau in clienti sau abonati. Valorifica traficul pe care site-ul tau il are deja!

Cum lucram?

  • Incredere
  • Calitate.
  • Punctualitate.
  • Strategii relevante.
  • Transparenta.
  • Rapoarte de activitate.
  • Creativitate.

Obiective campanii online

  • Cresterea traficului pe site prin actiuni de SEO, Adwords, PR online, Brand awareness.
  • Cresterea ratei de conversie (vanzari, cereri de oferta, abonari..etc).
  • ROI (return on investment): investitia isi atinge obiectivele, recuperand costurile investite.

 

Fapte, nu vorbe!

Povestile de succes demonstreaza ca OSEOM nu se rezuma la vorbe, ci indeplineste obiectivele clientilor. Rezultatele, Transparenta, Corectitudinea si Profesionalismul echipei OSEOM ne-au recomandat de fiecare data.

Preturi corecte

Preturile noastre sunt decente, raportate la volumul de munca, know-how si rezultate. Reusim sa pastram preturi concurentiale datorita experientei (stim exact ce, cum si cand sa actionam) si datorita parteneriatelor de incredere. 

Respect si apreciere

Ne place sa ne ajutam clientii sa inteleaga si sa stapaneasca strategiile, tehnicile si uneltele marketingului online. Mai mult decat atat, ne respectam clientii si ii apreciem. Pentru noi, nu esti doar o cifra intr-un excel!

Oriunde, oricand, online.

Unul dintre marile avantaje ale Internetului este ca permite o comunicare eficienta, indiferent de locatia in care te afli. Am comunicat si colaborat eficient si fara probleme cu clienti din toata tara.

 

Parerile clientilor nostri