Search Engine Optimization

Servicii SEO pe termen lung

Servicii SEO on-site si off-site pe termen lung. Campania SEO cuprinde : strategia de cuvinte cheie, auditul SEO, implementarea optimizarilor on-site, obtinere backlinkuri (pachet lunar), mentenanta SEO (lunar), rapoarte de pozitionare (bi-lunar), raport de activitate (lunar).

Audit SEO

Nu iti permiti o campanie SEO pe termen lung? Comanda un Audit SEO complet! Analizam factorii blocanti, livram optimizarile on-site, analizam backlinkurile existente si te invatam cum sa obtii backlinkuri de calitate. Platesti one-time, beneficiezi de un site care iti aduce rezultate pe termen lung.

Creare Magazin Online

Pentru crearea si lansarea unui magazin online este nevoie de cel putin 3 tipuri de competente: webdesign, programare, administrare. Noi te putem ajuta cu tot ce ai nevoie. Iti creem un magazin online care arata bine, este perfect functionabil, bine structurat si gata optimizat pentru a transforma vizitatorii in clienti.

Creare site de prezentare

Realizam site-uri de prezentare in Wordpress - cea mai buna platforma existenta la ora actuala. Iti creem un site perfect functionabil, SEO-friendly, cu design responsive (adaptat pentru mobil) si atractiv pentru publicul tau tinta. Iti oferim suport si consultanta gratuite timp de 3 luni dupa livrarea site-ului.

Cursuri SEO practice

Vrei sa inveti SEO de la A la Z? Sustinem cursuri SEO online, prin Skype si cursuri SEO la sediul firmei din Brasov. Cursurile SEO pentru incepatori si intermediari sunt practice si personalizate. Vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes, cu un site optimizat on-page si o strategie de link building clar definita.

Optimizarea ratei de conversie

Vrei sa vinzi mai mult online? Sa primesti mai multe cereri de oferta? Sa ai mai multi abonati la newsletter? Optimizarea ratei de conversie este stiinta si arta de a transforma un procent cat mai mare de vizitatori ai site-ului tau in clienti sau abonati. Valorifica traficul pe care site-ul tau il are deja!

Cum lucram?

  • Incredere
  • Calitate.
  • Punctualitate.
  • Strategii relevante.
  • Transparenta.
  • Rapoarte de activitate.
  • Creativitate.

Obiective campanii online

  • Cresterea traficului pe site prin actiuni de SEO, Adwords, PR online, Brand awareness.
  • Cresterea ratei de conversie (vanzari, cereri de oferta, abonari..etc).
  • ROI (return on investment): investitia isi atinge obiectivele, recuperand costurile investite.

 

Fapte, nu vorbe!

Povestile de succes demonstreaza ca OSEOM nu se rezuma la vorbe, ci indeplineste obiectivele clientilor. Rezultatele, Transparenta, Corectitudinea si Profesionalismul echipei OSEOM ne-au recomandat de fiecare data.

Preturi corecte

Preturile noastre sunt decente, raportate la volumul de munca, know-how si rezultate. Reusim sa pastram preturi concurentiale datorita experientei (stim exact ce, cum si cand sa actionam) si datorita parteneriatelor de incredere. 

Respect si apreciere

Ne place sa ne ajutam clientii sa inteleaga si sa stapaneasca strategiile, tehnicile si uneltele marketingului online. Mai mult decat atat, ne respectam clientii si ii apreciem. Pentru noi, nu esti doar o cifra intr-un excel!

Oriunde, oricand, online.

Unul dintre marile avantaje ale Internetului este ca permite o comunicare eficienta, indiferent de locatia in care te afli. Daca locuiesti sau ai drum prin Brasov, ne putem intalni oricand la o cafea, dar sa stii ca am comunicat si colaborat eficient si fara probleme cu clienti din toata tara.

 

Parerile clientilor nostri