Cursuri SEO

Cursuri SEO pentru incepatori | Cursuri SEO nivel mediu | Cursuri SEO pentru avansati | Cursuri SEO pentru firme | Cursuri SEO online, prin Skype

 

Curs SEO pentru firme Brasov

Invata sa iti optimizezi si sa iti promovezi site-ul ! 100% Practic. Curs SEO desfasurat la sediul firmei tale.

Durata: 6-8 h

Vei invata cele mai bune practici de urmat si vei intelege instrumentele cheie pe care trebuie sa te bazezi pentru o strategie SEO de succes.

Cursul SEO este practic si personalizat, special pentru site-ul de prezentare al firmei tale sau pentru magazinul tau online. Vom optimiza impreuna site-ul si vei afla cum sa il promovezi online, pentru a obtine linkuri, vizite si vanzari.

Componente curs SEO pentru firme Brasov:

 • Elementele de baza in SEO si Strategii SEO on-page, teorie si practica
 • Strategii SEO off-page sau LinkBuilding, teorie si practica
 • Optimizarea site-ului tau de la A la Z
 • Teste, Studii de Caz, Discutii libere.

Vei primi si un suport de curs detaliat, care iti va fi de mare ajutor oricand vei vrea sa iti amintesti anumite aspecte discutate la curs.

Numar maxim de participanti: 4

 

Curs SEO pentru incepatori, practic si personalizat

Invata SEO de la A la Z! Teorie imbinata cu practica si studii de caz. Curs SEO online, prin Skype.

Durata: in functie de cunostintele si obiectivele cursantului 

La cursul SEO de initiere, ca incepator in acest domeniu, vei beneficia de o pregatire temeinica in elementele de baza ale optimizarii SEO pentru motoarele de cautare. Vei invata cele mai bune practici de urmat si vei intelege instrumentele cheie pe care trebuie sa te bazezi pentru o strategie SEO de succes.

Cursul SEO este practic si personalizat, special pentru tine. Vei vedea demonstratii de situatii reale, studii de caz, vei afla cum sa iti optimizezi site-ul, iti vor fi evaluate cunostintele dobandite. Astfel, voi fi sigura ca vei intelege totul.

Componente curs SEO pentru incepatori:

 • Elementele de baza in SEO si Strategii SEO on-page, teorie si practica
 • Strategii SEO off-page sau LinkBuilding, teorie si practica
 • Optimizarea unui site de la A la Z
 • Evaluare teme cursant, Teste, Studii de Caz, Discutii libere.

La sfarsitul cursului vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes pentru site-ul tau sau pentru clientii tai, cu un site gata optimizat on-page si o strategie de linkbuilding clar definita. Vei primi si un suport de curs detaliat, care iti va fi de mare ajutor oricand vei vrea sa iti amintesti anumite aspecte discutate la curs.

Cursurile SEO se desfasoara online, prin Skype. Platforma Skype permite accesul la ecranul participantilor intr-o convorbire prin optiunea "Share Screens". Astfel, cursantul poate avea acces la ecranul trainerului, putand vedea actiunile pe care acesta le intreprinde si invers, trainerul poate avea acces la ecranul cursantului.

Numar maxim de participanti: 2

 

Curs SEO nivel intermediar

Curs SEO personalizat pentru intermediari. Curs SEO online, prin Skype.

Durata: in functie de cunostintele si obiectivele cursantului

La Cursul SEO pentru intermediari vei invata abilitati avansate de SEO care se vor adauga la cele de baza, pe care le detii deja. Cursul SEO pentru intermediari se adreseaza celor care au cunostinte de baza despre SEO.

Intregul curs este practic si personalizat, special pentru tine.

Componente curs SEO nivel intermediar :

 • Test de evaluare a cunostintelor SEO.
 • Aprofundare tehnici si strategii SEO on-page. Analiza SEO on-page site cursant / alt site.
 • Aprofundare tehnici si strategii SEO off-page / LinkBuilding. Analiza SEO off-page site cursant/alte site-uri.
 • Studii de Caz.  Evaluare teme cursant.

La sfarsitul cursului vei pleca inarmat cu o intelegere ferma a unei strategii SEO de succes pentru site-ul tau sau pentru clientii tai, cu un site gata optimizat on-page si o strategie de linkbuilding clar definita.

Cursul SEO se desfasoara online, prin Skype. Platforma Skype permite accesul la ecranul participantilor intr-o convorbire prin optiunea "Share Screens". Astfel, cursantul poate avea acces la ecranul trainerului, putand vedea actiunile pe care acesta le intreprinde si invers.

Numar maxim de participanti: 2

Cu ce se diferentiaza aceste cursuri SEO fata de altele?

 • Sunt 100% personalizate pentru tine. Vom aborda aspectele care te intereseaza si toata atentia va fi indreptata asupra ta si asupra site-ului tau.  In cadrul cursurilor SEO la sediu, atentia trainerului este distribuita in randul mai multor cursanti, acesta nereusind sa raspunda la toate intrebarile sau sa dea exemple practice pentru toate site-urile cursantilor.
 • Nu exista un numar minim sau maxim de ore. Totul depinde de obiectivele tale si de cunostintele tale. Daca, de exemplu, stapanesti destul de bine tot ce tine de optimizarea on-site, dar ai multe nelamuriri in privinta strategiei de linkbuilding, ne vom axa doar pe asta. 
 • Cursul SEO online, prin Skype, 1 to 1, este o modalitate simpla si comoda de a invata SEO. Nu trebuie sa te deplasezi de la domiciliu sau de la locul de munca, iti vei putea stabili un orar si o frecventa optima de sedinte de curs, indiferent in ce colt al tarii te afli. Ai nevoie doar de un calculator cu o buna conexiune de internet, de un cont pe Skype si de un set casti, pentru a comunica direct cu trainerul.
 • Este axat pe practica. In cadrul cursurilor SEO la sediu, cu mai multi participanti, bagajul de cunostinte al cursantilor difera destul de mult  - unii sunt incepatori si vor sa afle cat mai multe, acaparand discutia, altii sunt la nivel intermediar si se plictisesc.  Cursul SEO 1 to 1 este axat strict pe nevoile si obiectivele tale, iar totul este cat mai practic, pentru ca tu sa intelegi cu adevarat in ce consta optimizarea SEO.
 • Nu exista "secrete ale meseriei". Din contra, platesti pentru a afla aceste secrete.

Cat costa?

  100 lei / ora.

  60 lei/ora, la un pachet de minim 8h. Inclus in pret :  Suport de curs detaliat.

Despre mine

 • ~10 ani experienta in SEO si Marketing Online.
 • peste 400 site-uri optimizate. Site-uri de prezentare si magazine online din Franta si din Romania, din domenii variate de activitate.
 • 3 companii de Marketing Online, lidere pe piata din Franta si Romania, in care am lucrat.
 • Abilitati & Expertiza: SEO,Copywriting, E-commerce, Usability&Conversion, Blogging, Adwords, Web Development, WordPress.

 

A module broke

Testimoniale

View all testimonials